Böcker,  Emelie

Tragedin att Lovisa inte läst Oathbringer

Jag måste dela med mig av det här. Oathbringer (del 3 i Stormlight Archive) av Brandon Sanderson publicerades den 16 november 2017. Snart sex månader senare har Lovisa fortfarande inte läst den. Vad innebär detta i praktiken? Jo, att jag inte haft någon att diskutera innehållet med. Stormlight Archive behöver diskuteras – nästan en livsnödvändighet skulle jag vilja säga. Så påverkansarbetet att få Lovisa att läsa, eller i alla fall lyssna, på Oathbringer är ständigt pågående.

Min tanke är att det räcker med att få upp den högst på hennes priolista så att hon bara öppnar boken, sen löser sig resten. Beroendeframkallande och sträckläsning är bara förnamnet.

Spanar i hennes bokhylla och inser att hon nog inte ens äger boken. Kanske får bli min första åtgärdspunkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *