Emelie,  Film

Avengers: Infinity War – del 2

Avengers: Infinity War (IMDb)

Varning för långt inlägg!

Som vanligt när det är dags för en ny Marvel-film så föregås premiären av en megauppladdning. Alla relevanta filmer ses om i bestämd ordning, och när det handlar om Avengers så känns alla tidigare filmer relevanta! Jag har dock fastnat i ett Thor: Ragnarök-träsk så min uppladdning har mest bestått i att titta på Ragnarök så många gånger jag bara kan. Men, det är inte den filmen jag ska prata om nu, utan Avengers: Infinity War.

Jag är faktiskt väldigt nöjd med filmen. Mer nöjd än vad jag väntade mig. För filmen var inte riktigt vad jag väntade mig. Spoilervarning kommer nu prata om vad som händer! Men hur ofta i en superhjältefilm lyckas skurken faktiskt genomföra sin onda plan? Inte så många. Ärligt talat så uppskattar jag oftast inte filmer där skurken får vinna. Jag vill ha lyckliga slut. Så i teorin så borde inte detta funka för mig, men det gör det. Det var så snyggt gjort – och jag vet ju att de kommer lyckas göra detta ogjort på något sätt. Jag menar, nästa Spider-Man med Tom Holland kommer sommaren 2019 och obviously måste Peter Parker finnas för att det ska bli en film..!

Alltså, det är så svårt att gissa vart detta kommer ta vägen. Jag vill ju helst att Thanos helt enkelt ska ångra sig och föra tillbaka alla. Samtidigt känns det osannolikt så det blir väl någon superkamp med hjälp av nya förmågor (läs Captain Marvel) som de vinner. Men jag vill inte spekulera för mycket heller – så att jag inte får förväntningar som inte kan infrias…

Jag känner att vi måste prata om Loki. Jag är orolig för detta. Jag är inte orolig för Spider-Man och de andra, kanske lite för Gamora. Men Loki. Tänk så får vi aldrig uppleva Lokis svek och vändningar igen – denne missförstådde och egentligen innerst inne goda bror till Thor. Ångesten!

Att titta på en Marvel-film är som en drog. Man vill bara se mer och mer. Så självklart är jag pepp på ett Marvel-projekt!

En kommentar

  • Nördsystrar

    Ps. Det här är inte ett långt inlägg. Vänta du bara till du sitter här och skriver hela uppsatser om Game of Thrones. Då kan vi snacka låååånga inlägg!

    //Lovisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *