Emelie,  TV

Emelies TV-kalender

Från stora maratonprojekt till det vardagliga… Alla människor har väl sin TV-kalender som de följer varje vecka? En speciell bokning i sin kalender med alla TV-serier per dag så att det inte finns någon risk att missa något? Här är min.

Måndag:
Fear the Walking Dead säsong 4
Westworld säsong 2

Tisdag:
Inte ett skit.

Onsdag:
The 100 säsong 5

Torsdag:
The Handmaid’s Tale säsong 2
Krypton säsong 1

Fredag – Söndag:
Ingenting alls.

Jag ser nu att det är en relativt tom och tråkig TV-kalender men med några få högkvalitativa serier. Hur är det möjligt att jag bara följer FEM serier?!? Generellt känns måndagar som en bra TV-dag. Om det beror på de TV-serier som går nu, eller om det är en kvarlevande känsla från Game of Thrones kan jag dock inte svara på… (Game of Thrones-måndagar är det bästa som finns!) Helst skulle jag vilja ha minst en TV-serie att titta på varje veckodag och sedan lite “ledigt” på helgen. Tycker det är trevligt att komma hem från jobbet och sätta på dagens TV-serie. Det är livskvalitet!

Så, Nördsyster 2, hur ser din TV-kalender ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *