Film,  Lovisa

RE: Alla Star Wars-filmerna rankade

Han Solo. En av de mest episka karaktärerna som någonsin skapats. Men tyvärr måste jag erkänna att jag typ inte alls är peppad. Det är en tragedi – ännu en tragedi den här våren! Jag vet inte varför, jag borde vara det med är inte alls det. Har en kompis som knappt sett alla filmerna och hon är i detta nu på premiären, och här sitter jag och har inte ens bokat en biljett! Tragedi.

*slaps myself och kör pepptalk med mig själv*

Okej, lets do this…

Här kommer trailern. Jag ska kolla på den 40gånger och sedan boka en biobiljett, eller kanske tvärt om?!

I have a good feeling about this…

Eller menade du tankar om de tidigare Star Wars-filmerna?

Instämmer med listan. Möjligen att The Force Awakens kan byta plats med The Last Jedi men köper ändå listan! Min fråga är, varför har inte du peppat mig mer så att jag ska bli peppad för Solo?!

*bokar biljett*

 

//Lovisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *