Böcker,  Lovisa

Skuggkysst (VA #3) – Richelle Mead

Alltså, varför tycker jag att det här är så bra?! 

Givetvis för att det är det, men det är ändå slående hur den här boken som jag läst och bläddrat i så många gånger genom åren, fortfarande kan vara underhållande. Men det är den. 

Dels har vi nått en bra bit in i hela mytologin kring Vampire Academy, det finns substans, händelser och referenspunkter som fördjupar den här världen, och det får även nya konsekvenser i den här boken. Världen utvecklas. Det gillar jag. Dels är den helt enkelt bara skriven på ett riktigt underhållande sätt – som Richelle Mead gör – den är spännande, rolig, sorglig och jättebra. Detta är helt klart den bästa boken i serien. Även om det finns mycket bra saker i de andra böckerna med, så får Mead ihop helheten med den här boken vilket gör den bättre än de andra!

Ett av våra (Nördsystrarnas) gemensamma begrepp för att tala om musik är om låtarna klara 5-årsgränsen, alltså kommer jag lyssna på den här låten om 5-år och tycka den är lika bra. Den här boken klarar 5-års testet. Utan större problem. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *