Comics,  Lovisa,  Nördigt,  TV

Next stop: Knockturn Alley!

Projekten avlöser varandra! Nu ska vi visserligen inte in i Harry Potter utan efter det fleråriga projektet med att läsa klart alla Diana Gabaldons böcker i Outlander så är det nu dags för något nytt. Det nästa projektet är inte alls lika stort i omfång, men det kommer blir väldigt kul.

Så, här har vi det, nästa projekt för Lovisa:

AVATAR THE LAST AIRBENDER!!!!!

Steg 1: Kolla på alla avsnitten i den episka tv-serien!

Steg 2: Läs alla comics som efterföljer serien!

Steg 3: Projekt avslutat!

Ev-steg 4: Kolla på alla avsnitten av Legend of Korra när jag väl håller på!

Jag har visserligen redan sett alla avsnitt ett par gånger redan, men bra serier tåls att se igen. Det nya blir att faktiskt läsa ikapp alla comics som efterföljer serien. Har de tre första samlingarna hemma, men har inte läst den tredje av dessa, och inte heller de efterföljande comics:en.

Det blir kort och gott med hög kvalitet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *