About

Vi är två systrar som gillar att nörda. Det betyder att vi helst av allt spenderar vår tid med att kolla på filmer/tv-serier, eller läsa böcker, comics och fanfiction. Därefter gillar vi att även prata med varandra om dessa nördiga saker. Nu kommer även du att få ta del av detta – här på Nördsystrar!

Så vilka är vi?!

LOVISA

Mitt namn är Lovisa. Jag är den yngre av de två. Jag är den som står i rosa Star Wars tröja på vår profilbild. Högst oklart eller hur?! Jag är den till höger med gråa kortbyxor. Själv har jag ganska lång erfarenhet av att blogga, då jag tidigare bloggar på IreadNSee. Det är möjligt att jag kommer referera tillbaka till denna bloggen en hel del – har gjort mycket roligt arbete där nämligen.

Så, för att försöka beskriva mitt egna nördande: Jag gillar comics. Alltså, seriöst. Comics är det bästa. Speciellt Batman, men även typ det mesta av Brian K. Vaughan. Annars är jag lite av en allätare när det kommer till filmer, böcker och tv-serier. Mitt första nördobjekt var Sagan om ringen. Tyvärr inte böcker, utan filmerna och de visuella guiderna till filmerna. De var mitt liv när jag var typ runt 10år. Men Sagan om de två tornen är fortfarande min favoritfilm. Därefter kom jag sakta in på Harry Potter, och sedan var det kört. Om jag hade tid och möjlighet skulle jag se ALLA filmer och serier, och läsa ALLA comics och böcker!

 

EMELIE

Och jag är då den äldre av oss, Emelie. Den andra på bilden. Förtydligande. Den med blåa kortbyxor. Själv har jag ingen erfarenhet av bloggning, men anser mig själv vara den som indoktrinerat Lovisa till att bli nördig så tänker att jag har en del att bidra med.

TV-serier är mitt största intresse. Game of Thrones är det viktigaste i mitt liv. Som i att inte ens behöva ställa klockan för att vakna 03.00 när ett nytt avsnitt kommer ut på HBO Nordic. Jobb och sömn är inte prioriterat. I övrigt så blir det mest film och TV för min del, och någon enstaka bok (om den är skriven av Brandon Sanderson).